Név:Rolyy
Neme:Férfi
Faj:Sayan-jin
Kor:14
Kinézetem:------
Jellem:Jó
Töri:
Hello! Rolyy vagyok. Én a földön születtem és még egész kicsim óta edzem magam!
4Éves koromtól már 1 nagyon öreg de azért nagyon erős mester tanított. A mesterem neve:Sabu. Sabu 1 nagyon ügyes és jó mester volt. Amikor 10 lettem akkor a mesterem elkezdett erősebben és erősebben edzeni. És azt mondta nekem hogy azért edzünk most erősebben mert érzi hogy gonosz jön a földre letámadni őt!Meg is történt a mester meghalt a nagy csatába. Amikor elmentem hozzá akkor láttam ott 2 pasast és a mester háza mellet beszélgettek. Az egyikük felrepült és felgyújtotta a házát a mesternek. Éreztem hogy nagyon nagy energiájuk van ! De én nem mondtam árva mukkot se. Ők csak nevettek és nevettek hogy feléget a ház. Egyszer csak az egyik elment a ház mögé és eltűnt. Pár perc és visszajött és ott volt a kezébe véresen a mester. Most már nagyon mérges voltam. Annyira hogy ordítottam 1-gyet.
- Vááááááhhhh. Most már elegem van mindenből!!
És csak ordítottam. Meg is hallották. És felém kezdtek jönni én nem hátráltam meg. Éreztem hogy most tele vagyok energiával. Ez a sok edzés sokat jelenttet nekem. Már majdnem előttem voltak. Megálltak előttem és felemelt az egyik a kezével és mondta nekem:
- Nah ide figyelj ez az ember nagyon gonosz itt mellettem és ugye…
Pufff… Belevágtam az arcába. Kifeküdt a földre és fájt az arc. A másik ember pedig el kezdett felém jönni. Mondta nekem…:
- Köszönöm hogy megmentettél a gazdám elől. Én vagyok: Gor.
És én mondtam:
- Én meg :Rolyy
És elkezdett gondolkozni. És kérdezte hogy nem-e leszek a tanítványa.
-Hát…Én…De mért kellet elpusztítani az öreg házát?
- Csak a gazdám akarta én nem…Én is kérdeztem ezt tőle de mindig mást mondott
- Értem…Hát lehetek a tanítványod
Aztán elkezdett engem edzeni 4 évig edztet és én 14 éves lettem.
1-szer amikor edzetünk keményen láttuk 1 hegyről hogy jön valami gömb alak. Nem tudtuk mi az. Egyre közelebb jött. És leérkezett. Kiugrott belőle 1 ember. De csak az árnyékát lehetet látni. Akkora füst volt. És egyszer csak láttuk hogy úgy néz ki mint dermesztő. És gonoszan nézet . És a mestere nézet. A mester mondta:
-De vagy a dermesztő?
-Nem…én a fia vagyok.
-Dermisztő. És azért jöttem hogy elfoglaljam a földet.
És a mester neki támadt. Egy titkos támadást adott neki. De dermisztő-nek ez nem ártott semmit 1 nagyon pici ütéssel kivédte. És dermisztő egy nagyon nagy gömböt csinált és nekivágta a mesternek. És a mester ebbe bele is hallt . Közeledett felém dermisztő.
(a harcot majd le fogom írni 1 témába
)
Vége