Ahogy egyre jobban lötek úgy egyre nagyobb füst is kelletkezek de azt már nem látták hogy lövésük hiába való és felesleges és már kezdtem megunni ígyhát átalakultam SSJ1-be amitől minden lővés lepatogott rólam és a füst is elszállt és ekkor ami tömeg elöttem állt csak döbbenten nézzet de egy valaki a tömegből elég bátornak érezte magát és két gömbött lőt felém amit csak egyszerűen megfogtam külön-külön egy kezembe egy gömböt tartva és ekkor még nagyobb lett a döbbenet és ekkor néma csend lett amikor fogtam és a két gömböt összetéve pluss még az én erőmet használva porrá égettem mindenkit(-100KI), senkit sem hagytam életben és még ezek még mindig nem az erősebbje lehetett a bolygónak és kezdtem egyre idegesebb lenni hogy hol lehetnek azok kik méltóak lennének az ellenem folytatott küzdelemre és nem holmi játékszerek lennének.
Így hát tovább repültem és ekkor kis kitérőt tettem és leszáltam a rabok közzé, hirtelen mind körém gyültek akik ott akkor álltak nem tudom mennyien lehettek de nem is az érdekelt majd a tömegből előlépett egy valaki ki egymagas volt velem nagy izomzattal rendelkezett, komasz fej barna szem és barna körszakálla volt, ruhája egy szakadt poló és egy szakadt kék farmer nadrág volt...majd morgova hanggal szólt hozzám:
-Te meg ki a fenne vagy és mit akarsz itt???
Kissé idegesitett a sok ember és a más különböző faju harcosok körülöttem de tudtam hogy szükségük van rám így hát vissza alakultam normál formábban és higgadt maradtam.
-Én Daniel vagyok és azért jöttem hogy átvegyem az uralkodást-e bolygó felett, és ha kell mindenkit megölök.
-ÉS most te jössz...ki vagy?
Mikor meghalloták szavaimat elöször mindenki megindult felém de a kopasz ipse intett nekik és ettől megáltak.
-A nevem Zyqu és ajánlom inkább tünj el erről a bolygóról mert ez egy börtön és itt vannak sokkal erősebbek még nálad is hidd el nekem..
Gondoltam ez a Zyqu valami vezér lehet még a rabok között is mert ha engedlemeskednek neki az intésére de eszem ágába se volt az hogy visszaforduljak így hát rájöttem arra hogy elég lessz őt meggyőznöm és akkor a többi is jönn vele.
-Mit szónál hozzá ha nem kénne rabnak lenned?
Ekkor kérdőn nézzet rám majd felnevetett.
-Ugyan már!!!
-Csak nem azt hisszed hogy te egymagad elbánsz velük??
-Lehet hogy most ezzel a pár csapattal elbántál de hidd el ahol a bázis van ott egy kész hadsereg van és biztos vagyok benne hogy meghalnál.
Ekkor viszont én nevettem fel.
-Azt gondolod hogy olyan gyenge vagyok mint ti???
Ekkor akik körülvettek néhányan nekem ugrottak de nem akartam öket megölni így csak egy ketőt ütöttem rajtuk de már az is soknak bizonyult mert nem birtak felállni az ütésemtől. Valószinű hogy ekkor végre észhez tért Zyqu is és azt mondta:
-Rendben csatlakozzunk hozzád és elvisszünk a bázishoz meglátjuk hogy mit tudsz.
És mind ahányan voltunk elindultunk a bázis felé mely dél felé volt a bányateleptől körübelül 250Km a táv.